Snö?

Nu tycker jag att det faktiskt  räcker och blir över med både snö och vinter. Tycker att det kan bli vår nu, hade passat mig mycket bättre.. Men det är ju bara vad jag tycker..
Har inte hunnit uppdaterat på länge för jag har jobbat mycket och när jag inte har jobbat så har jag velat vara social.. Sen har jag även tatuerat mig:) Blev mycket bra:)

Idag är det jobb som gäller, så blir ingen träning tyvärr, men imorgon ska jag prova att träna och hoppas på att det går bättre än vad det gjorde förra torsdagen..

Ja annars vet jag inte.. Jo jag ska kolla på en lägenhet i Malmö på fredag blir det nog:) Hoppas på det bästa och gillar jag den så är den min. Hade varit väldigt najs att få flytta må jag säga.

Nä det va allt för nu, ska käka och dricka varm o'boy sen blir det att försöka ta sig till jubb..


Måste tipsa om en grymt bra låt, gillar den starkt Alicia Keys-Try sleeping with a broken heart grym är den!

ADIOS!

Inte okej..



Den första bilden är från igår, den andra är från cirka kl 14 idag och den tredje är från cirka 19.30..

Trodde att foten skulle bli mindre.. Men ikke sa nicke.. Nu är den så svullen att jag inte kan röra på tårna.. Tjockaste foten jag har skådat på år och dar.. Känner att imorgon är det inte många som kommer kunna stå emot mig om jag går ut.. (ÖNSKETÄNKANDE..?) Känner mig som ett riktig mongo.. Tjena.. Nä nu ska jag faktist hoppa ner för trappan försöka ta upp mina ostbågar och en coca så ska jag dränka min smärta och sorg i det:(


Adios!


FOTFAN!


Ja ni som känner mig vet att jag inte är den smidiga typen. Och det har jag gett bevis på ännu en gång.. Preics börjat träna igen efter att jag har haft massa klydd med knäna. Najs tyckte jag. Igår på träningen när det va cirka 20 min kvar av träningen så trampa jag fel och stuka min friska fot (har stukat min höger fot ett X antal gånger innan) så idag har jag varit hos doktorn, fick remis till trelleborg och röntga foten för att se så att den inte va bruten. De va den ikke som va skönt för gips känns inte som min grej.. Så nu hoppar jag omkring som ett mongo på kryckor.

Det är nog inte meningen att jag ska spela innebandy.. Peter, min ena tränare så att det fans virkurser.. Ska nog börja med det ist.. Men lär väl få förslitningskador i händerna då..

Ska förövrigt se om jag kan få en permobil.. Hade varit fint som fan..


Imorgon är tanken att jag ska gå ut med Marcel mfl. För att han och Maria drar till Australien. Lär ju bli mest barhäng för min del.. Najs att dansa med kryckor annars.. Lär ju va många som raggar upp ett mongo som mig.. Jadå.. Nä men Gud hatar mig den saken är ju jävligt klar. Eller tror föresten att han har överlåtit mig till djävulen själv.. Känns så i alla fall..

Ikväll lär det blir lugnt i alla fall..


Min fina elefantfot:( Tårna ser ut som prinskorvar:(


AH!

Blir man trött eller blir man skitjävlafuckingsjukt trött?!?! Träningen i måndags gick bra kände nästan inget i knäna. När det va cirka 30 min kvar av träningen fick jag skit ont i min hälsena, wtf?!!? Va fan är det för jävla fel på min kropp!? Om Gud finns, då är han jävligt bra kompis med djävulen.. Träning idag, hoppas på att det inte är några större smärtor.. Känner inget i hälsenan nu i alla fall. Har dock ont i knäet men det kan man ju skita i.

Igår kolla jag först på Höllviken-Gårdarike tror matchen blev 9-4 eller något. Sen Helsingborg-Palmstaden, Helsingborg vann, inte helt otippat.. Blev 11-5.

Nä nu ska jag göra mig redo för att åka till jubb, får se vad jag och trollungen ska hitta på idag.. Hyfsat väder så blir kanske att gå en runda eller något.


Adios!

Love made me stupid..

Igår träffa jag JoHan, mycket trevligt va länge sen. Vi tjocka tills oss ordentligt. Nämner dock inte vad vi åt.. (Med tanke på att Stisse läser detta.. haha). Kolla film och sånt:)

Idag så kolla jag på när vi hade match mot KFUM. Vann med 7-1. Va nog en av dom tråkigaste matcherna på länge, ledesen att säga det men dom två första perioderna va ingen höjdare. Tredje visa vi vad vi kan. Bra jobbat gubbar!

Imorgon är det träning, då ska jag fan va med hela träningen hoppas jag. Mina knä kan ju dra åt pipsvängen! Min nacke med för den delen.. 

Imorgon är det även 3 veckor kvar till jag ska tatuera mig:) Tycker att det kan gå lite snabbare faktisk.. Men allt har sin tid heter det väl.. 



Love made me stupid, kunde nog inte sagt det bättre själv! 
Men när allt är på plats och jag har slutat tänka så ska nog detta bli bra:) 

 
Neon grej som Johan har snott från lumpen:)
Hej löken! Är till för att hänga i träd och sånt shit men man kan även
hänga den i tungan om så behagas:)

Hm..

Igår var första träningen efter juluppehållet. Eller det va tänkt så ialla fall. Men icke sa nicke.. Jag och mina "kära" knä är inte alls överens över hur dom ska må och kännas.. Så blev uppvärming inprencip.. SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DETTA! Det gör att jag tappar lusten att träna, har inget sug alls.. Jag som älskar att träna känner bara att det är tråkigt. Blir ännu mindre motiverad när jag vet att det är gymmet ett tag nu.. För det är så jävla tråkigt:( Vill bara åka till ett varmt land i 2 veckor kanske bli frisk och sen komma tillbaka och ge järnet. Blir väl tyvärr inte så..

Annars är väl livet ganska bra.. Va ute i tisdags, va så där förfesten va helt okej. Mellan 1-3.30 va skit dåligt (förutom att vi käka på MAX!) Den så kallade efterfesten med Thomas, Kalle och Adam på en svartklubb va ganska kul haha. Dom tre är sjuka! Mobbing på hög nivå, pga att jag inte hade någon röst! Men det va kul som fan:) Va hemma vid 6-6.30 hos Thomas väl.. Så blev en lång kväll/natt/ morgon.. 


Idag har jag inte gjort många knyck, vilket har varit väldigt skönt. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer och fötter, dagen får avgöra det:)

Adios Amigos!


I hate days like this..

Är helt slut. Från onsdag kl 14 tills lördag kl 21 så jobba jag nästan 24-7 Sen gick jag ut på lördagen,vilket inte blev så kul som jag hade väntat mig men men.

Blev ingen träning idag heller, får inte för kiropraktorn, men på onsdag då är det slut på vilandet och jag ska bli av med allt julfett:D


Och allt bara snurar i mitt huve, mitt nyårs löfte va dock att inte tänka så mycket.. Jag jobbar på det.. Men svårt att bara sluta sådär..

Borde inte va hemma nu, men usch har inte haft ork till att åka någonstans.. Får bli imorgon istället..


Adios!

RSS 2.0