Hm..

Igår var första träningen efter juluppehållet. Eller det va tänkt så ialla fall. Men icke sa nicke.. Jag och mina "kära" knä är inte alls överens över hur dom ska må och kännas.. Så blev uppvärming inprencip.. SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DETTA! Det gör att jag tappar lusten att träna, har inget sug alls.. Jag som älskar att träna känner bara att det är tråkigt. Blir ännu mindre motiverad när jag vet att det är gymmet ett tag nu.. För det är så jävla tråkigt:( Vill bara åka till ett varmt land i 2 veckor kanske bli frisk och sen komma tillbaka och ge järnet. Blir väl tyvärr inte så..

Annars är väl livet ganska bra.. Va ute i tisdags, va så där förfesten va helt okej. Mellan 1-3.30 va skit dåligt (förutom att vi käka på MAX!) Den så kallade efterfesten med Thomas, Kalle och Adam på en svartklubb va ganska kul haha. Dom tre är sjuka! Mobbing på hög nivå, pga att jag inte hade någon röst! Men det va kul som fan:) Va hemma vid 6-6.30 hos Thomas väl.. Så blev en lång kväll/natt/ morgon.. 


Idag har jag inte gjort många knyck, vilket har varit väldigt skönt. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer och fötter, dagen får avgöra det:)

Adios Amigos!


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Hejhej allt bra? :)

2010-01-08 @ 23:29:23
URL: http://jenniferbergqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0