Märklet..

Jag och mamma prata om att vi hade velat åkta tillbaka till Island igen. Att vi tyckte att det va sjukt häftigt mm. Är typ 9 år sedan. Så i förgår så la en som heter Þorbjörg, (kallas Tobba) så la hon till mig på Facebook. Helt sjukt. Hon va med och hjälpte till när vi red på Island. Hon är 9 år äldre än mig, vi blev jättebra kompisar trotts att jag bara va 12 och hon va 21. Båda grätt när vi skulle hem. Så sjukt kul att prata med henne igen. Har saknat henne faktiskt. Har bestämt att jag ska åkta dit ganska snart.


Idag har jag jobbat, är helt slut.. Känns som att jag håller på att blir sjuk.. Ha inte tid med det. Med tanke på att jag inte är ledig förrens nästa söndag, eller är ledig på måndag men då ska jag nog med Steffie till sjukhuset för Romeo ska opereras..

Nä nu blir det TV:n sen sova, imorgon är det jobb..

Adios!

PS. Grymt bra låt http://www.youtube.com/watch?v=hVbkx89F4DI DS:

Yeah!

Ja så va Marcel hemma igen:) Känns mycket bra:) Härligt med någon som håller samma nivå på humorn som jag haha.

Idag blir det träning, sen hem till Steffie. Får ju muntra upp tösa biten:) Det löser sig ska du se:)


Annars? Jodå.. Skulle bara vilja få tummen ur röven och ta tag i vissa saker.. Men det drar jag nog på lite till skulle ja tro..



Inte mycket mer att säga..

Typiskt..

Mått hyfsat bra hela dagen.. Haft lite ont i magen, men inget som varit långvarit.. Nu på kvällen börja jag må illa och fick ont i huvet, plus lite ont i magen.. Men what to do? Har ju tid hos doktorn nästa vecka. Så hoppas på att man får något som hjälper. Annars hugger jag benen av mig..

Imorgon blir det först jobb 13.15-19.00, sen ner och eventuellt spela träningsmatch. Förväntar mig inget men hade varit sjukt kul:) Vet dock inte hur jag ska komma från jobb till tångvalla.. Får se om det går att lösa..


Nä nu blir det nog tv:n sen sängen..

På onsdag händer det yeeeah underbart:)

Life is gooood:)

Ja just nu tycker jag nog att livet är ganska najs:) Igår va jag och Steffie ute, blev Etage. Sjukt kul va det! Va väl i säng vid 5 tiden på morgonen.. Uppe vid 11. Klockan 12 satt vi ute, och det gjorde vi till cirka 19, underbart väder. Vi grilla och det va sååå gott:) Är dock lite bränd i huvet men va fan gör det..? Avsluta dagen med att jogga en runda, känns inte lika tugnt nu som det gjorde i början. Mycket skönt!

Imorgon blir det jobb 12.45-17.00. Syster fyller år så kanske ska dit och säga grattis, får se.

Annars så ja..



An' next we were movin' on
He was with me, yeah me!


Capisch?!

Blir mer än lite knäckt..

Igår träna jag mitt första hela innebandy pass sen den 14 januari.. Fy fan va kul det va:D Så jävla gött! Och idag har jag träningsvärk och det är fan underbart! Nöjd med träningen faktiskt och den nya klubban, vi kommer nog göra några poäng den kommande säsongen hoppas jag;). Kul att ha Peter som tränar igen också:)

Det som inte är så jävla ball är att min mage är fuckt up.. Har haft ont i den hela veckan, ingen aning om varför. Igår efter träningen så mådde jag bajs.. Idag är det dock bättre.. Hoppas att det håller i sig lite, så att man får vila ut.. Ska till doktorn den 5 maj, hoppas på att få något vettigt svar då.

Idag blir det lugnt, dels är jag helt slut. Sen ska jag jobba imorgon 9-17. Efter jobb blir det förhoppningsvis utgång med Steffie, om magen inte har några invändninga..


Like a melody in my head
That I can´t keep out
Got me singin´ like
Na na na na everyday

:)

Kanon just nu annars:)

Oj..

Det va länge sedan jag uppdaterad.. Har inte haft tid eller lust.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva..

Allt är väl som vanligt.. I natt kunde jag inte somna för jag hade så sjukt ont i magen.. Undrar vad det pysslar med.. Ska bli skönt att komma till doktorn och få reda på vad det är. Och hoppas att jag inte bara blir hemskickad igen, tänker inte acceptera det.. För det är inte normalt att ha ont i magen varje dag.

Har varit ledig både igår och idag, och är ledig imorgon med. Himlans skönt faktiskt:) På lördag blir det ut och slira med Steffie, min bästsis hahaha! :)<3

Håller på att baka bullar, morötter och pumpafrön är det i, mycket mumsigt:)


Förövrigt så lyssnar jag på Tommy Körberg, ja jag vet att det är lite varning på det. Men har ju en sjukt bra röst. Rekomenderar Tommy Körberg-Fait Accomplit. Gillar det..


Finns ingen som gör mig så arg och ledsen som du.. Men du gör mig även så glad.. Du ger mig fett med huvudbry.. Så sluta klydda nu!


Adios!

RSS 2.0