FOTFAN!


Ja ni som känner mig vet att jag inte är den smidiga typen. Och det har jag gett bevis på ännu en gång.. Preics börjat träna igen efter att jag har haft massa klydd med knäna. Najs tyckte jag. Igår på träningen när det va cirka 20 min kvar av träningen så trampa jag fel och stuka min friska fot (har stukat min höger fot ett X antal gånger innan) så idag har jag varit hos doktorn, fick remis till trelleborg och röntga foten för att se så att den inte va bruten. De va den ikke som va skönt för gips känns inte som min grej.. Så nu hoppar jag omkring som ett mongo på kryckor.

Det är nog inte meningen att jag ska spela innebandy.. Peter, min ena tränare så att det fans virkurser.. Ska nog börja med det ist.. Men lär väl få förslitningskador i händerna då..

Ska förövrigt se om jag kan få en permobil.. Hade varit fint som fan..


Imorgon är tanken att jag ska gå ut med Marcel mfl. För att han och Maria drar till Australien. Lär ju bli mest barhäng för min del.. Najs att dansa med kryckor annars.. Lär ju va många som raggar upp ett mongo som mig.. Jadå.. Nä men Gud hatar mig den saken är ju jävligt klar. Eller tror föresten att han har överlåtit mig till djävulen själv.. Känns så i alla fall..

Ikväll lär det blir lugnt i alla fall..


Min fina elefantfot:( Tårna ser ut som prinskorvar:(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0